Charlottas Blogg

Alla inlägg under februari 2010

Av Charlotta - 12 februari 2010 22:36

Hej i dag har jag varit på skolan som vanligt och då spelade vi innebandy på gympan innebandy är kul. sen när jag kom hem fikade jag och sen satte jag mig vid datorn och laddade hem simsgubbar och sen spelade jag sims3 och sen efter en stund spelade jag spel på spelsidor också lyssnade jag på musik på youtobe. sen efter ett tag gjort jag pannkaka och sen satte jag mig vid datorn lite. sen kollade jag på lets dance och när de va uppehål på de gick jag till datorn och sen kollade jag på utröstningen av lets dance och äntligen så åkte Helena och Marcus ut helena va bra män inte marcus tur att inte mina favoriter åkte ut.  om en stund ska jag börja att dra i hop mig.

tjao

 

Av Charlotta - 10 februari 2010 18:24

Hej

i dag har jag varit på skolan som vanligt och sen när jag kom hem fikade jag lite och sen städade jag mitt rum och sen satte jag mig vid datorn och laddade hem simmar till sims2. sen efter ett tag så blev det mat vi åt pölsa och potatis och röbetor. sen satte jag mig vid datorn och laddade hem några flera simmar och sen spelade jag sims också sen ha jag kollat på youtobe klipp också ha jag kollat på andras bloggar.

i kväll är det också andra avenyn det är bra program tycker jag allafal.

om en stund ska jag börja att dra i hop mig.

Tjao

Av Charlotta - 9 februari 2010 20:19

Hej

i dag har jag varit på skolan som vanligt.

sen när jag kom hem gjorde jag läxan och sen satte jag mig vid datorn och laddade hem simsgubbar och sen spelade jag sims2. sen efter ett tag så va de middag vi åt potatis och fläskfile och sås och den dära goda salladen. sen satte jag mig vid datorn och spelade sims 2 sen kollade jag in folks bloggar  och lyssnade på musik på youtobe.

i går va jag på hocky och kollade på modo-brynäs och modo vann med 4-1 det va så himmla dåligt asså att dom vann brynäs skulle ha vunnit men så är det men hocky det är ju bara en lek.

jag ska snart ta och plocka i hop mig

tjao

Av Charlotta - 7 februari 2010 19:49

Hej

jag ha inte skrivit på ett par dagar ha inte varit hemma ha varit på kortis i fem dagar i onsdags så gjort vi inte så himmla mycket jag hjälpte tillmed maten och på torsdag så gick vi på en musikal som hette Alice i underlandet den va bra och rolig och på fredag gick vi på hotel kram och åt  buffe de va jätte gott faktist också kollade vi på lets dance och då åkte rabih och maria ut fast ja tyckte att marcus och helena skulle åka ut för rabih ha börjat kunna dansa nu och just då åkte han ut och marcus och helena va inge bra i fredas och i lördag skulle vi åka slalom eller träna på vallen men vi kunde inte göra det för vi hade ingen bil så tråkigt jag som hade sätt framemot att åka slalom men man ska inte se e fram e mott så mycket för då kanse det blir så att de inte blir av också blir man jätte besviken också kollade vi på melodifestivalen och ola och salem al fakir gick till finalen och jesica och pain of salvation och i dag så va vi ute också kollade vi på en film som heter ninja koll den filmen va bra också ha jag spelat wii och efter en stund kom mina föräldrar och hämtade mig. sen när vi kom hem packade jag upp tvätten också kollade ja på tv och sen läste jag tidningen och sen åt jag en pan pizza och sen satte jag i gång min dator och då gjorde jag olika saker på den i kväll ska jag kolla på repriset på melodifestivalen 2010.

i tisdags va de final på paradise hotel och jackie och patrik vann jag blev inte nöjd dom skulle inte vinna alls jag tyckte inte att dom ha spelat så bra men tydligen ha dom ju spelat ett bra spel eftersom att dom vann men jag tyckte inte om dom men så är det.

ska snart börja och dra i hop mig.

och i morgon ska jag åka och kolla på modo-brynäs det ska bli skit kul allså

tjao

Av Charlotta - 2 februari 2010 19:00

Hejsan i dag har jag varit på skolan och då hade vi bad de va kul?

sen när jag kom hem packade jag tills helgen då jag ska bort. sen fickade jag ballerina kex och Rc cola gått men inge nyttigt. sen satte jag mig vid datorn och laddade hem simmar och lyssnade på musik. sen åt vi mat vi kyckling,sås,ris och tomater. sen satte jag mig vid datorn och laddae hem flera simmar till och sen ska jag spela sims2. sen ska jag spela spel. sen ska jag börja och dra i hop mig?

jag kommer inte att skriva på fem dagar.

tjao

Av Charlotta - 1 februari 2010 18:08

Hej i dag på skolan kom de en tjejsom ska testa om hon vill börja oss. sen påen rast kom våran praktikant som ha praoat hoss oss förut hon är en glad praktikant. sen när jag kom hem damsugade jag och städade mitt rum och åt lite lunch. sen satte jag mig vid datorn och spelade sims2 . sen när jag hade spelat de ett tag så blev de mat vi åt korvstråganoff och ris de va jätte gott. sen satte jag mig vid datorn igen och kollade på andras bloggar och laddade hem saker till sims2. sen läste jag Frida tidningen jag ha köpt i dag. sen ska jag spela sims2 också ska jag inte göra nå mer också ska jag kolla på paradise hotel i kväll de är final-veckan den här veckan hoppas mina favorit vinner. Också e jag förskyld inte kul att vara?

tjao

Presentation


Välkommen till Charlottas Blogg

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vem tycker du är snyggast?
 Eric Saade
 Ola Svensson
 Salem Al Fakir
 Andreas Johnson
 Darin
 Erik Linder
 Peter Jöback
 Justin Bieber
 Robert Pattison

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15 16
17
18
19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards